Tuotetiedot
Keittiön kautta Toscanan sydämeen.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Kirjan reseptit on jaettu viiteen lukuun alkupaloista jälkiruokiin: Antipasti, Primi, Secondi, Contorni ja Dolci. Reseptejä täydentävät eloisat makumuistot ja ruokiin liittyvät tarinat sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.