Tuotetiedot
Täydellinen tietoteos jokaiselle, joka haluaa saada metsän ja puutarhan sadon talteen parhaalla mahdollisella tavalla. Kirja sisältää perusteellisesti testatut ja selkeästi esitetyt ohjeet erilaisiin säilöntämenetelmiin ilmakuivauksesta aina maitohappokäymiseen ja etikkasäilöntään. Teos kertoo myös, mitkä säilöntämenetelmät sopivat parhaiten millekin lajille ja kuinka kauan eri menetelmillä valmistetut ruokasäilykkeet säilyvät. Kirja tarjoaa myös parhaat reseptit hilloihin, marmeladeihin, mehuihin, hyytelöihin, likööreihin ja moniin muihin marja- ja hedelmäherkkuihin. Ulla Karlström ja Cecilia Lundin ovat ruotsalaisia ruokatoimittajia, jotka työskentelevät kiinteässä yhteistyössä Ruotsin johtavan ruoka-alan lehden Allt om mat -julkaisun kanssa. He ovat molemmat julkaisseet useita ruokakirjoja. Yhdessä he ovat toimittaneet aiemmin mm. kirjat Bonniers vegetariska kokbok sekä Bakat.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.