Tuotetiedot
Nykyaikaisessa keittiössä kuivuri on väline, jolla voi valmistaa monenlaista terveellistä ruokaa. Välipalojen valmistaminen kuivurilla on myös paljon edullisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta. Tämän kirjan avulla opit kuivaamaan erilaisia ruoka-aineita. Kussakin luvussa keskitytään erilaisiin ruokiin: hedelmien ja vihannesten kuivaamisesta siirrytään edelleen hedelmänauhoihin, kuivalihan tekoon, pähkinöiden ja siementen kuivaukseen, raakaruokien ja jälkiruokien valmistukseen ja hännänhuippuna vielä lemmikkieläinten kuivattuihin herkkuihin. Kirja antaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisten ruoka-aineiden käsittelyyn ja kuivatun ruoan oikeaan säilytykseen. Se tarjoaa myös 100 innovatiivista reseptiä kuivurissa valmistettaviin herkkuihin. Michelle Keogh on australialainen kirjailija, kokki ja ruokastylisti. Yli 20 vuoden ajan hän on toiminut kokkina sekä johtanut keittiöitä ja ravintoloita. Michelle Keogh on kirjoittanut useita keittokirjoja. Hän myös kehittelee reseptejä ja toimii ruokastylistinä lukuisten yritysten, mainosalan ja viikkolehtien palveluksessa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.