Tuotetiedot
Mitä eroa on tonkatsulla ja tonkotsulla? Paneeko pallokala punoittamaan? Onko okonomiyaki oikeasti munakasta? Miksi currykastike riisillä on Japanin kansallisruokaa? Miltä maistuu aito wasabi? Kuka tekee maailman parhaat ramenit? Mistä saa sukkula-sushia? Street Food Japan kertoo ruokamatkoista Japanin kolmelle pääsaarelle Kyushuun, Hokkaidoon ja Honshuun. Kirja esittelee Tokion, Sapporon, Osakan ja Fukuokan villeimmät baarialueet, vilkkaimmat katuruokakeskittymät, viihtyisimmät izakayat ja viileimmät ravintolat yatai-kojuista Michelin-tähditettyihin ramenbaareihin. Street Food Japan on myös keittokirja, joka tarjoaa perusteellisen valikoiman ruokia, joita kaduilla, baareissa ja kotona syödään. Japaniin suuntautuneiden retkien inspiroimana syntyneet reseptit onnistuvat pienellä panostuksella jokaiselta kotikokilta. Keitot, padat, udonit, sobat, ramenit, salaatit, munakkaat, tempurat, curryt, yakitorit… yksinkertaista ja takuulla koukuttavaa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.