Tuotetiedot
Keitot eli sopat ovat monipuolisia ruokia ja soveltuvat niin alku-, pää-, että jälkiruoaksi. Niistä voi valmistaa niin täyttäviä kuin virkistäviä vaihtoehtoja. Keittoja ja niiden variaatioita on monia. Meille tavalliset nakki- ja jauhelikeitot ovat vain alkusoittoa keittojen herkullisessa maailmassa. Yhdessä kattilassa valmistuva ruoka ihastuttaa. Keitot tekevät tämän kirjan avulla paluun keittiöihimme, inspiroivien ja maukkaiden keittoreseptien myötä. Keitot ovat monipuolisia lusikoitavia. Soppakirja on kattava katsaus erilaisiin keittoihin ja sen variaatioihin. Kirjan ohjeet ovat helposti toteutettavia ja ennen kaikkea herkullisia reseptejä, joita voit tarjota joko alku- tai pääruokana vuoden ympäri. * Bangkok kookos-curry-nuudelikeitto * Maa-artisokkakeitto pikkelöidyllä punasipulilla ja mädillä * Hernekeitto chilillä ja inkiväärillä ryyditettynä * Lihapullakeitto * Kurpitsa-cheddarkeitto * Kermainen Thai kesäkurpitsa- ja maissikeitto * Borsh-keitto * Kikhernekeitto limella ja kookoksella * Brasilialainen kalakeitto * Marokkolainen bataatti-linssikeitto * Khao soi keitto * Katkarapu-pinaattikeitto * Kvinoa-maissikeitto * Valkosipulikeitto * Taco-keitto * Ranskalainen sipulikeitto * Mansikka-kookoskeitto * Mansikka-appelsiinikeitto * Mustikkakeitto * Norjalainen omenakeitto * Suklaakeitto
Anne P. (varmistettu kirjoittaja) –
Tuli papu kirja väärä kirja