Tuotetiedot
Nyt kokataan sitä parempaa soppaa keväästä syksyyn. Kirja kokoaa yksiin kansiin kaikki valoisan ajan herkut. Kirjan lähes 100 reseptiä pursuaa maan, metsän ja meren makuja. Tarina polveilee ensimmäisistä nokkosista grilli-, kala- ja marjaherkkujen maailmaan, käy välillä yrttimaalla ja jatkaa sieltä syksyiseen sienimetsään. Lopuksi väännetään hillopurkin kansi kiinni ja laitetaan kesä pakettiin. Inspiroivina raaka-aineina kirjassa hehkuvat muun muassa herukat ja muut marjat, villiyrtit, raparperi, tuoreet kalat, luumut ja persikat, speltti sekä sienet. Kirja on suositun Jotain maukasta -ruokabloggari Mari Moilasen toinen teos. Suussa sulavat herkut, whole food -painotteiset reseptit sekä upea kuvamaailma inspiroivat kotikokkeja uusiin kokeiluihin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.