• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Keittokirjat / Ruokamestarit – Aina herkumpaa

Risto Mikkola; Mika Tuomonen; Henry Lepist

Odottaa tuotekuvaa

Ruokamestarit – Aina herkumpaa

28,20 € alv 25.5%

Tilattavissa

Julkaisupäivä 25.09.2025

Tarkemmat tiedot

Kirjailija(t)
Risto Mikkola; Mika Tuomonen; Henry Lepist
ISBN
9789524161114
Kustantaja
Readme.fi
Kieli
fin
Julkaisuvuosi
2025
PID
ca2272050f83
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Tervetuloa matkalle herkullisten makujen maailmaan! Tämä keittokirja on omistettu ruoalle, joka lohduttaa, ilahduttaa ja tuo hymyn kasvoille. Tuttujen makujen rinnalle olemme tuoneet ripauksen uusia twistejä, joiden avulla perinteiset suosikit saavat aivan uuden elämän. Jokainen resepti on suunniteltu tuomaan iloa arkeen ja juhlaan, ja tekemään ruoanlaitosta inspiroivaa ja hauskaa.

Kirjan takana ovat kolme intohimoista ruokavaikuttajaa, joiden osaaminen ja rakkaus ruokaa kohtaan huokuvat jokaisesta sivusta. Mika ”Pikkis” Tuomonen, Social Burgerjointin perustaja, MasterChef-voittaja ja valokuvauksen taituri, tuo kirjalle persoonallisen otteensa. Pikkiksen rakkaus burgereihin ja valokuvaukseen on antanut kirjalle sen houkuttelevan visuaalisen ilmeen, joka kutsuu tarttumaan kattiloihin ja pannuihin.

Risto ”Ripe” Mikkola, pitkän linjan kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija sekä MasterChef-tuomari ensimmäiseltä kaudelta, tuo mukaan vuosikymmenten kokemuksen ja näkemyksen. Ripen resepteissä yhdistyvät keittiömestarin taidokkuus ja lohturuoan sydämellisyys.

Henry ”Ö” Lepist, kokenut keittiömestari ja Perho Liiketalousopiston arvostettu opettaja, tuo kirjalle ripauksen pedagogista taitoa ja ymmärrystä ruoanlaiton perusteista. Henryn ohjeet sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin kotikokeille.

Tämä kirja ei ole vain reseptikokoelma, vaan myös kunnianosoitus ruoalle ja sen voimalle yhdistää ihmisiä. Ota siis esiin kattilat ja kulhot, ja anna luovuuden viedä! Herkullinen matka odottaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Kesämyrsky

    Kesämyrsky

    Siiri Enoranta
    27,80 € Alkuperäinen hinta oli: 27,80 €.22,95 €Nykyinen hinta on: 22,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Tytön huone

    Tytön huone

    Helena Sinervo
    36,00 € Alkuperäinen hinta oli: 36,00 €.27,95 €Nykyinen hinta on: 27,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Lätkä-Lauri ja kaukalon kovis

    Lätkä-Lauri ja kaukalon kovis

    Roope Lipasti; Harri Oksanen (kuv.); Harri Oksanen
    11,60 € Alkuperäinen hinta oli: 11,60 €.9,95 €Nykyinen hinta on: 9,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää
  • Agnes ja unien avain

    Agnes ja unien avain

    Tuutikki Tolonen; Kati Vuorento (kuv.)
    25,50 € alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Myymälöiden aukioloajat

Linnankatu 16

MA-PE 9.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Hämeenkatu 7

MA-PE 9.30 – 17.30
Kesälauantait suljettu

Länsikeskus

MA-PE 10.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Maksutavat

Paytrail

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Ruokamestarit – Aina herkumpaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.