Tuotetiedot
Nyt ruis on syytä nostaa uudelleen ruokapöytiimme jokapäiväiseksi vieraaksemme. Rukiin täyteläinen maku ja monikäyttöisyys viettelee tämän kirjan myötä jokaisen käyttämään ruista enemmän suomalaisessa keittiössä.
Rukiista valmistetut leivät, piirakat ja puurot ovat pitäneet suomalaiset terveinä ja toimintakykyisinä jo satojen vuosien ajan.
Et arvaakaan kuinka rukiista valmistuu maukkaat suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset. Niihin saat rukiin myötä täyteläistä ja paahteista makua. Pizzat, pastaruoat ja smoothiet saavat rukiista oman twistinsä.
Huomaamattasi nautit terveellistä kuitua joka päivä.
Esimerkkejä resepteistä:
Ruispuuro * Ruis-puolukkapuuro * Uunipuuro * Pannari * Letut * Kasvisletut *
Blinit * Vohvelit
Kotikalja
Ruisleipä * Mallasleipä * Ruis-perunarieska * Ruispunajuurileipä * Näkkäri
Suipikkaat * Karjanpiirakat * Lohipiirakat
Sieni-lihapiirakka * Tomaatti-fetapiirakka * Savukala-purjopiirakka *
Mehevä voileipäkakku * Hapankorppu-lohileivokset
Makaronilaatikko * Tomaatti-pekonipasta * Hedelmäinen kanapoikapasta * Hapankorppulasagne * Ruishelmi-kananpoikapaistos * Sienihapan-leipäpaistos * Leipäressu * Mummon silakkapihvit * Ruisleivitetty uunikuha * Lohikäärö
Mustikkakukko * Omenapiirakka * Hedelmäkakku * Piimäkakku * Suklaakakku * Taatelikakku
Aurajuustopiparit * Ruispiparit * Herrasväenleivät * Ruisässät * Karpalokääretorttu * Hapankorppu-juustokakku * Marjatäytekakku * Suklaatäytekakku
Ruisomenahyve * Ratamestarin kiisseli * Smoothie
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.