Tuotetiedot
Oppimateriaali koostuu kirjasta ja siihen liittyvästä opiskelijan lisämateriaalista verkossa. Verkkomateriaali löytyy osoitteesta oph.fi/fi/oppimateriaali/monipuolinen-elintarvikeala. Monipuolinen elintarvikeala on elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa käsittelevä oppikirja, jossa esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja. Oppikirja ja sitä tukeva verkkomateriaali on tarkoitettu ensisijaisesti elintarvikealan ammatilliseen peruskoulutukseen, mutta se soveltuu myös korkeakouluopiskelijoiden alkuvaiheen opintoihin. Teosta voidaan käyttää käsikirjana kaikilla elintarvikealan osaamisaloilla. Kirja jakautuu yhdeksään lukuun. Siinä käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppikirjan pääpaino on elintarvikkeiden teollisessa valmistuksessa. Kirja sisältää kuitenkin myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisemmin kokeilukeittiössä. Kirjaa täydentävä verkkomateriaali sisältää syventävää tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta sekä työohjeita, harjoitustehtäviä ja videoita. Verkkomateriaali löytyy osoitteesta oph.fi/fi/oppimateriaali/monipuolinen-elintarvikeala.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.