Tuotetiedot
Ruoka-alan moniottelija Louise Meruksen kokoama reseptipaketti raikkaiden ja oivaltavien makuyhdistelmien rakastajille. Mina smaker från Kapstaden on ruokakirja kaikille meille, jotka rakastamme maistaa uusia makuja ja kokeilla uusia reseptejä, joiden pohjana toimivat hyvät sekä tuoreet raaka-aineet, uusia makuyhdistelmiä unohtamatta. Kokiksi Kapkaupungin ranskalaisessa kokkikoulussa opiskellut Louise Merus on koonnut yksiin kansiin kaikki suosikkireseptinsä, jotka kuuluvat suomalaisperheen arkeen tänäkin päivänä. Upeita ruoka- ja maisemakuvia pullollaan oleva kirja on myös matka Kapkaupungin pysäyttävän upeisiin maisemiin. Suuren kysynnän vuoksi kaksikielisen Meruksen kirja julkaistaan joulumarkkinoille ensin ruotsin kielellä. Malesian, Intian, Ranskan, Etelä- ja Pohjois-Afrikan sekä Hollannin keittiöitä yhdistelevä Kapkaupungin ruokakulttuuri toimii mitä mainioimmin myös pohjoismaisissa keittiöissä. Tuoreet vihannekset, hedelmät, merenelävät: unohtamatta herkullisia lihapatoja ja kekseliäitä brunssireseptejä, herkuista ja leivonnaisista puhumattakaan, sitä kaikkea on Mina smaker från Kapstaden -kirja. Louise Merus, 38, on suomenruotsalainen kokki ja ruokavaikuttaja, joka luotsaa omaa Louise’s Taste yritystään ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa Stockmannin sekä Anton & Anton –yritysten kanssa. Maailmalla matkustanut ja vuosia Kapkaupungissa asunut Merus valmistui kokiksi entisessä kotipaikassaan Kapkaupungissa. Siellä Merus kävi arvostetun ranskalaisen kokkikoulun. Kolmen tyttären äiti kokkaa koulussa oppimiensa ohjeiden mukaan ja nauttii monen ruokakulttuurin fuusiosta omassa kotikeittiössään. Merus jakaa esikoiskirjassaan kaikki mielireseptinsä, jotka kuuluvat perheen suosikkeihin tänäkin päivänä. Sydafrikanerna kallar sitt land för The Rainbow Nation, vilket beskriver såväl maten, det sydafrikanska folket och den mäktiga naturen. Mina smaker från Kapstaden innehåller recept på allt från frukost och brunch till traditionella skaldjurs- och köttgrytor samt recept på läckra lokala efterrätter. Det sydafrikanska köket har under århundradenas lopp influerats av kokkonsten i många olika delar av världen, såsom Sydostasien, England, Indien, Holland, Frankrike och många av de afrikanska länderna. Den här inspirerande boken ger dig en inblick i Sydafrikas fantastiska matkultur och jag hoppas att den kan bidra med många nya favoriter till din egen receptsamling. Louise Mérus är en finlandssvensk företagare och kock, som tillsammans med sin familj har bott i Kapstaden i över 20 år. Louise har även studerat vid Kapstadens äldsta kockskola. Mina smaker från Kapstaden är en härlig blandning av recept på traditionella sydafrikanska maträtter och recept som Louise själv har tagit fram, inspirerad av både den sydafrikanska och den nordiska matkulturen.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.