Tuotetiedot
Tällaista ruokakirjaa ei ole vielä tehty. Värikäs, tyylikäs ja rennosti taiteellinen keittokirja, joka palvelee innokkaita kotikondiittoreita ja –kokkeja sekä ideoita etsiviä ammattilaisia Kirjan maailmaa on inspiroinut Marie Antoinette -elokuva, jossa dramaattisesta elokuvan lopusta huolimatta pidettiin loisteliaita juhlia. Kuvien linja noudattelee tätä maailmaa. Reseptejä kirjassa on lähes 100! Kirja on tehty kahden kondiittorin rennolla ja runsaalla otteella. He tapasivat toisensa kondiittorin tutkintoa suorittaessaan ja huomasivat, että molempien omaperäiset, värikkäät ja luovat ideat kohtasivat heti. Merja Naumanen: On tehnyt pitkän uran ruokamaailmassa. Merja pyörittää omaa Aperidiiva catering-yritystä, joka on erikoistunut näyttäviin cocktail-tuotteisiin ja tyylikkäisiin tapahtumiin. Työssään häntä inspiroi yhdistää vaikutteita ranskalaisista, italialaisista ja espanjalaisista cocktail-tuotteista suomalaisiin hienoihin raaka-aineisiin. Hän on intohimoinen kotikokki ja reseptien kokeilija ja ystävät pääsevätkin usein kokemaan rentoja juhlia karjalaisella vieraanvaraisuudella. Piia Perttilä: On intohimoinen kondiittori niin työssään kuin vapaa-ajallakin. Oppia on kertynyt vuosien varrella myös kondiittorin opintojen, sekä monipuolisen ja vaativan kondiittorin työn kautta. Piiaa inspiroi työssään ranskalaisen keittiön opit, mutta omassa keittiössä mukana saa olla myös ripaus hulluutta ja mielikuvitusta. Työskentelyn keittiössä ei tarvitse olla niin vakavaa! Kirjan kuvaaja on luova, taiteellinen ja paljon ruokastailauksia tehnyt Sarianne Solio.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.