• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Kirjastoluokat / Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne / Kokoliha-Karhunen : Opi laittamaan ruokaa porsaan jokaisesta osasta

Kokoliha-Karhunen

Kokoliha-Karhunen : Opi laittamaan ruokaa porsaan jokaisesta osasta

Kokoliha-Karhunen : Opi laittamaan ruokaa porsaan jokaisesta osasta

24,20 € alv 25.5%

Painos loppu

  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Kokoliha-Karhusen tavoitteena on valmistaa ateria porsaan jokaisesta osasta. Hän aloittaa keittiössään korvista ja on tyytyväinen vasta kun on päässyt tekemään saparosta maukasta grilli-illallista. Pataan ja lautaselle päätyvät paitsi perinteiset ruhonosat, kuten sisäfilee ja kassler, myös erikoiset elimet. Lavasta syntyy nyhtöpossua, kulmapaistista kebabia, päästä naamarulla ja keuhkoista filippiiniläistyylistä pataa.

Porsas pala palalta on kirja ruoanlaiton harrastajalle. Lukija pääsee Karhusen mukaan, kun tämä etsii ruhonosia ja tilaa lihakauppiaalta erikoisia raaka-aineita. Karhunen kertoo rehellisesti ja huumorin siivittämänä myös epäonnistumisistaan. Vaikka amatöörin keittiössä matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä, yllättävän usein lopputulos on varsin syötävä ellei jopa herkullinen.

Kirja antaa vapaa-ajankokille sopivia tehtäviä viikonlopun kokolihakerhoa varten. Mukana tulee tehtävälista, josta voi ruksata käyttämänsä osat. Toimittajana Karhunen on tutkinut, missä maailman ruokakulttuureissa erikoisuuksia osataan käyttää, ja imenyt vaikutteita monelta suunnalta. Ota vastaan Kokoliha-Karhusen haaste ja tee ruoaksi kokonainen sika!

Kun Kokoliha-Karhunen riisuu essun, hän on Ilta-Sanomien ISTV:n toimituksen esimies. Panu Karhunen pitää ruoanlaitosta lähes yhtä paljon kuin syömisestä. Kirjan pohjana hänen suosittu bloginsa, jota julkaistaan Ilta-Sanomien nettisivuilla. Blogille on kertynyt eri lukijoita sen aloituksen jälkeen lähes puoli miljoonaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Cari Mora

    Cari Mora

    Thomas Harris; Jorma-Veikko Sappinen (käänt.)
    38,30 € Alkuperäinen hinta oli: 38,30 €.26,95 €Nykyinen hinta on: 26,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Yksinäinen kevät

    Yksinäinen kevät

    Mary Westmacott; Agatha Christie; Eva Siikarla (kä
    9,90 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Allu ja apinajahti

    Allu ja apinajahti

    Jukka-Pekka Palviainen; Christel Rönns (kuv.)
    24,60 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Tyttären varjo

    Tyttären varjo

    Elena Ferrante; Helinä Kangas (käänt.)
    36,00 € Alkuperäinen hinta oli: 36,00 €.25,95 €Nykyinen hinta on: 25,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Myymälöiden aukioloajat

Linnankatu 16

MA-PE 9.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Hämeenkatu 7

MA-PE 9.30 – 17.30
LA 10.00 – 16.00

Länsikeskus

MA-PE 10.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Maksutavat

Paytrail

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Kokoliha-Karhunen : Opi laittamaan ruokaa porsaan jokaisesta osasta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.