Tuotetiedot
Kun isä ja poika lähtevät yhdessä mökkeilemään, on luvassa hauskaa aikaa ja herkullisia ruokia. Sami ja Kasper Garam toteuttivat yhteisen haaveensa Lammin mökillään kokaten ja kuvaten ruoka-annoksia. Jokainen tämän kirjan ruokalaji sisältää oman koukkunsa, joko vanhan tutun tai aivan uuden. Suuressa osassa reseptejä on mukana luonnosta löytyneitä raaka-aineita, niin kotipihalta kuin syvältä metsästäkin. Ohjeet on jaoteltu aikajanan mukaan niin, että kun kesä etenee ja sadot kypsyvät, tulee mukaan uusia raaka-aineita. Kaupassa, toreilla ja lähitiloillakin on vierailtava, mutta niin, ettei ostoskoriin eksy mitään vallan omituisia aineksia. Kaikki ruuat ovat niin raaka-aineiltaan kuin kokkausohjeiltaankin kaikkien ulottuvilla – taattua Garam-tavaraa siis.
Sami Garam on televisiosta ja monesta mediasta tuttu kokki, ravintoloitsija joka ajattelee ruokaa raaka-aineen kautta. Mikään ei ole liian hyvää, mutta hinnaltaan vaatimatonkin voi olla loistavaa.
Kasper Garam on intohimoinen valokuvaaja, tulevaisuuden huippuammattilainen, jolle ruoka merkitsee paljon aivan kuin isälleen Samillekin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.