Tuotetiedot
Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Tässä käänteentekevässä ruokakirjassa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkökulmasta.
Kirja käsittelee vihannesten, juuresten, salaattien, kaalien ja sienten sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa.
Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia ruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.