Henri Alén; Tommi Tuominen; Annukka Oksanen
Finnjävel (englanti)
42,40 € (sis. alv.)
Tilattavissa
Tarkemmat tiedot
Kirjailija(t)
Henri Alén; Tommi Tuominen; Annukka Oksanen
ISBN
9789518517989
Kustantaja
Kustannusosakeyhtiö Teos
Kieli
eng
Julkaisuvuosi
2020
PID
69ee8e57c9fb
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
Tuotetiedot
Helsingissä sijaitseva ravintola Finnjävel on monella tapaa ainutlaatuinen. Harvassa huippuravintolassa vieras saa eteensä luusoppaa ja savusilliä tai oman pienmeijerin valmistamaa piimää. Finnjävel onkin kunnianosoitus suomalaiselle ruokakulttuurille, sen nykyään usein sivuutetuille ja halveksituillekin perinteille. Ravintolan keittiöpäälliköt Henri Alen ja Tommi Tuominen ovat Finnjävelin myötä palauttaneet suomalaiselle ruokaperinteelle sen ansaitseman arvostuksen. Ravintola Finnjävel on elämys, ja niin on Finnjävel-kirjakin. Teoksessa kuvataan ravintolan arkea ja avataan suomalaisen ruokakulttuurin juuria. Nico Backströmin ottamissa upeissa kuvissa osansa saa myös ravintolan design: koko sisustus pöydistä laseihin ja aterimiin on sekä suunniteltu että toteutettu Suomessa Finnjäveliä varten. Ja se ruoka! Niin kuvista kuin resepteistäkin lukijalle avautuu aivan uudenlainen näkökulma arvokkaaseen ruokaperinteeseemme. Huippuravintolan huippureseptien lisäksi kirjasta löytyy jokaiselle kotikokille sopivia versioita Finnjävelin ruoista.
Finnjävel (englanti)
42,40 € (sis. alv.)
Tilattavissa
Tarkemmat tiedot
Tuotetiedot
Helsingissä sijaitseva ravintola Finnjävel on monella tapaa ainutlaatuinen. Harvassa huippuravintolassa vieras saa eteensä luusoppaa ja savusilliä tai oman pienmeijerin valmistamaa piimää. Finnjävel onkin kunnianosoitus suomalaiselle ruokakulttuurille, sen nykyään usein sivuutetuille ja halveksituillekin perinteille. Ravintolan keittiöpäälliköt Henri Alen ja Tommi Tuominen ovat Finnjävelin myötä palauttaneet suomalaiselle ruokaperinteelle sen ansaitseman arvostuksen. Ravintola Finnjävel on elämys, ja niin on Finnjävel-kirjakin. Teoksessa kuvataan ravintolan arkea ja avataan suomalaisen ruokakulttuurin juuria. Nico Backströmin ottamissa upeissa kuvissa osansa saa myös ravintolan design: koko sisustus pöydistä laseihin ja aterimiin on sekä suunniteltu että toteutettu Suomessa Finnjäveliä varten. Ja se ruoka! Niin kuvista kuin resepteistäkin lukijalle avautuu aivan uudenlainen näkökulma arvokkaaseen ruokaperinteeseemme. Huippuravintolan huippureseptien lisäksi kirjasta löytyy jokaiselle kotikokille sopivia versioita Finnjävelin ruoista.