• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Keittokirjat / Fermentointikirja

Jouni Toivanen

Fermentointikirja

Fermentointikirja

19,30 € alv 25.5%

Tilattavissa

Julkaisupäivä 16.03.2026

Tarkemmat tiedot

Kirjailija(t)
Jouni Toivanen
ISBN
9789523633087
Kustantaja
Kustannusosakeyhtiö Teos
Kieli
fin
Sivumäärä
144
Julkaisuvuosi
2023
PID
145097d81a9b
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Fermentointi eli hapattaminen on ikivanha tapa säilöä ruokaa. Menetelmä eri muodoissaan on tunnettu kaikkialla maailmassa. Meikäläisittäin arkisia esimerkkejä ovat esimerkiksi hapatetut maitotuotteet eli piimät, jogurtit ja viilit, mutta yhtä lailla tunnemme vaikkapa hapankaalin. Viime aikoina suosiotaan ovat meilläkin kasvattaneet esimerkiksi kombucha, miso ja tietenkin kimchi. Vaikka fermentointi on alun perin nimenomaan säilöntämenetelmä, se tuottaa ennen kaikkea uskomattoman hienoja makuja. Erityisesti tämä korostuu kasvikunnan tuotteissa: marjoissa, juureksissa ja vihanneksissa. Menetelmä on hyvin omaksuttavissa myös kotikeittiöissä. Oivallisena tukena tässä toimii mestarikokki Jouni Toivasen Fermentointikirja. Toivanen on jo pitkään ollut tunnettu nimenomaan puhtaiden ja luonnollisten raaka-aineiden ja makujen puolestapuhujana, ja kun hänen ansionsa myös kotikokkien niksiniekkana ovat kiistattomat, on Fermentointikirja korvaamaton lisä jokaisen ympäristötietoisen herkuttelijan ruokakirjahyllyyn. Jouni Toivanen (s. 1975) on kokki, jonka sydäntä lähellä ovat aina vain parempi ruoka sekä erityisesti villiyrtit ja puhdas pohjoismainen luonto. Toivanen on aiemmin julkaissut muun muassa kirjat Viettelevät villiyrtit (2013) ja Lempiruokaa (2022). Toivasen Cultur-tuotemerkki keskittyy fermentointiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Kosteudenhallinta ja homevaurioiden estäminen RIL 250-2020

    Kosteudenhallinta ja homevaurioiden estäminen RIL 250-2020

    101,60 € alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Kokkiklubi: Siivoushirviö

    Kokkiklubi: Siivoushirviö

    Miina Supinen; Anni Nykänen (kuv.)
    11,60 € Alkuperäinen hinta oli: 11,60 €.9,95 €Nykyinen hinta on: 9,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää
  • Allu ja apinajahti

    Allu ja apinajahti

    Jukka-Pekka Palviainen; Christel Rönns (kuv.)
    24,60 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Melukylän lapsilla on hauskaa!

    Melukylän lapsilla on hauskaa!

    Ingrid Vang Nyman (kuv.); Astrid Lindgren; Kristii
    27,80 € Alkuperäinen hinta oli: 27,80 €.22,95 €Nykyinen hinta on: 22,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Myymälöiden aukioloajat

Linnankatu 16

MA-PE 9.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Hämeenkatu 7

MA-PE 9.30 – 17.30
Kesälauantait suljettu

Länsikeskus

MA-PE 10.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Maksutavat

Paytrail

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Fermentointikirja

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.