Tuotetiedot
Emma Iivanaisen kolmas leivontakirja keskittyy herkullisiin ja kauniisiin makeihin piirakoihin. Edellisten kirjojen tyyliin kirjan piirakat ovat kekseliäitä, helppoja tehdä, upean näköisiä ja ennen kaikkea suussa sulavia.
Hapokas puolukka saa syksyisessä puolukka-toffeepiirakassa täyteläisyyttä toffeesta ja kauniit koristeet syntyvät kätevästi pohjataikinasta, vaniljaisen mansikkatortun mansikat kastellaan ylellisesti suklaassa, kuningatarjäätelö löytää sekin tiensä piirakkaan. Entä miltä kuulostaisi Twin Peaks -kirsikkapiirakka, mustikkapiirakkatikkarit tai avokadosuklaapiirakka, johon ei tarvita lainkaan uunia?
Yli 30 herkullisen piirakkareseptin ohessa Emma neuvoo tärkeimmät tekniikat: taikinan kaulimisen ja reunojen siistimisen, irtopohjavuoan käytön, erilaisten koristeiden tekemisen sekä paistamisen paistokuulilla tai riisipainolla.
Emma Iivanainen tuli leipovalle Suomelle tutuksi Koko Suomi leipoo -kisasta vuonna 2013. Samana vuonna hänet valittiin myös Vuoden käsityöläiseksi. Emman upeat kakut ovat juhlistaneet lukuisia juhlia ympäri Suomen, hän kirjoittaa ja kuvaa säännöllisesti mm. Maku-lehteen ja omaan blogiinsa Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. Emma on tehnyt myös kansainvälistä uraa ja hänen leivonnaisensa ovat koristaneet lukuisia maailmanlaajuisesti leviäviä leivontalehtiä, kuten Cakes & Sugarcraft, Wedding Cakes ja Bake School. Emman aiempia kirjoja ovat Kakkutaidetta kotikeittiössä (2014) ja Emman kakut, leivokset & jäätelöt (2015).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.