Tuotetiedot
Esittelyteksti
Monenlaisille nuorten aikuisten ryhmille suunniteltu ravitsemisalan englannin oppikirja. Siinä on paljon paritöinä käsiteltäviä dialogeja ja ohjattuja harjoituksia, joiden avulla voi tehokkaasti kehittää suullista kielitaitoa. Aiheita ovat – suomalaiset ja kansainväliset ruoat – palvelutilanteet – keittiösanasto – olut- ja viinisanasto – työ ja työnhaku – tajoilu – asiakastilanteet. Ravitsemisalan kieliaines tulee tutuksi ennen kaikkea tilanneharjoituksissa, mutta myös rakennetehtävät sisältävät alan sanastoa.
Takakansi
Monenlaisille nuorten aikuisten ryhmille suunniteltu ravitsemisalan englannin oppikirja. Kirja sisältää runsaasti paritöinä nopeasti käsiteltäviä dialogeja ja ohjattuja harjoituksia, jotka ovat tehokkaita suullisen kielitaidon kehittämiskeinoja. Kirjaan sisältyviä aihealueita: – suomalaisia ja kansainvälisiä ruokia – palvelutilanteita – keittiösanastoa, esim työvälineitä, keittiökoneita ja ohjeita – työhön ja työnhakuun liittyvää aineistoa – alkoholijuomien tarjoiluun liittyvää sanastoa – asiakastilanteita hotelli- ja matkailualalta Ravitsemisalan kieliaineis tulee tutuksi tilanneharjoituksissa Rakennetehtävät sisältävät myös alan sanastoa. Kirjaan liittyy äänite ja opettajan ohjeet
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.