• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Keittokirjat / Brasserie – Keittokirja 2025

Prisca Leclerc; Santeri Stenvall

Odottaa tuotekuvaa

Brasserie – Keittokirja 2025

28,20 € alv 25.5%

Tilattavissa

Julkaisupäivä 26.08.2025

Tarkemmat tiedot

Kirjailija(t)
Prisca Leclerc; Santeri Stenvall
ISBN
9789524160988
Kustantaja
Readme.fi
Kieli
fin
Julkaisuvuosi
2025
PID
8186535d6f2b
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Vuoden kotimaiseksi keittokirjaksi (2023) valitun teoksen uusi laajennettu painos!Oodi ranskalaiselle ravintolakulttuurille ja sen klassikkoresepteille.

Brasserie-keittokirja avaa brasserie-ravintoloiden merkitystä ranskalaiselle ruokakulttuurille. Kirjaan on kerätty pariisilaisten klassikkoravintoloiden rakastetuimmat reseptit.Keittokirja tarjoaa nautintoa kaikille aisteille. Santeri Stenvallin kuvat henkivät autenttisuutta ja tunnelmaa kuljettaen lukijan pariisilaisten katujen ja ravintolakeittiön kautta suoraan ravintolapöytään.

Ranskassa syntyneen kokki, ruokatuottaja Prisca Leclercin reseptiikka saattelee kotikokkaajan kädestä pitäen täydellisten makuelämysten äärelle.

• Miten tehdään coq au vin, jossa kastike on juuri oikean paksuista ja maku monivivahteinen?

• Miten purjosta saa suussasulavan makeaa?

• Miksi brasseriessa tarjottavan profiterolles- jälkiruoan suklaakastike on silkkisen täyteläistä ja ravintolat siitä niin ylpeitä?

Kirjan reseptien tärkein ainesosa on rakkaus hyvään ruokaan ja lukijalta vaaditaan vain halu kehittyä kotikokkina.

Kastikemuijaksi itseään tituleeraava suomalais-ranskalainen Prisca ei tiedä mitään parempaa kuin pyyhkäistä hyvän aterian viimeiset kastikkeet kuohkealla ja rapeakuorisella patongin palalla.

Saucer l’assiette avec du pain, c’est du savoir vivre!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Leprankukka

    Leprankukka

    Roope Lipasti; Anton Lipasti (kuv.)
    27,80 € Alkuperäinen hinta oli: 27,80 €.22,95 €Nykyinen hinta on: 22,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Agnes ja unien avain

    Agnes ja unien avain

    Tuutikki Tolonen; Kati Vuorento (kuv.)
    25,50 € alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • H2O

    H2O

    Tiina Laitila Kälvemark
    9,70 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Hotelli Flamingo

    Hotelli Flamingo

    Alex Milway; Aila Herronen (käänt.)
    15,80 € alv 25.5%
    Lue lisää

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Myymälöiden aukioloajat

Linnankatu 16

MA-PE 9.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Hämeenkatu 7

MA-PE 9.30 – 17.30
Kesälauantait suljettu

Länsikeskus

MA-PE 10.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Maksutavat

Paytrail

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Brasserie – Keittokirja 2025

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.