Tuotetiedot
Tämä ainutlaatuinen keittokirja tuo eurooppalaisen gastronomian huiput suomalaiseen keittöön. Sen tekemiseen on osallistunut lähes sata palkittua ja arvostettua mestarikokkia ja kondiittoria viidestätoista Euroopan maasta. He paljastavat sinulle parhaat reseptinsä: lämpimät ja kylmät alkupalat, kala- ja äyriäisruoat, liha- ja linturuoat, jälkiruoat ja leivonnaiset.
Tämä kattava 600-sivuinen kirja on välttämätön apulainen jokaisen herkkusuun kotikeittiöön. Se tutustuttaa lukijan rikkaaseen eurooppalaiseen ruokakulttuuriin, joka on gastronomian hetkellisiä muoti-ilmiöitä pitkäikäisempi, ja tuo mielenkiintoisella tavalla esiin sekä eurooppalaisen keittotaidon yhteisen perinnön että sen monenlaiset kasvot.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.