• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

Suomen vanhin kirjakauppa - Vuodesta 1899

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Roope-tuotteet
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Keittokirjat / Viskien salaisuudet

Jarkko Nikkanen

Viskien salaisuudet

Viskien salaisuudet

27,10 € alv 25.5%

Tilattavissa

Tarkemmat tiedot

Kirjailija(t)
Jarkko Nikkanen
ISBN
9789523734814
Kustantaja
Readme.fi Oy
Kieli
fin
Sivumäärä
300
Julkaisuvuosi
2022
PID
f31fa834c372
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Suomen herra Viskin, Jarkko Nikkasen uusin viski kirja pureutuu viskimaailman salaisuuksiin sekä myytteihin. Teos toimii ensiluokkaisena oppaana viskimatkaan aloitteleville ja jo hieman pidemmälle ehtineille harrastajille. Klassisten viskimyyttien murtamiseen Nikkasella on apunaan liuta keskustelukumppaneita ravintola-alan ammattilaisista kemian tohtoriin. Näiden sitkeässä istuvien myyttien joukosta voimme poimia esille esimerkiksi: – Mitä iäkkäämpää viski on, sitä paremmalta se maistuu – Kalliimpi on aina parempi – Vain miehet juovat viskiä – Viskin väri kertoo kaiken sen laadusta – Viski tulee nauttia aina sellaisenaan – Mallasviskit ovat ainoita oikeita viskejä – Bourboneita ei itseänsä kunnioittava kansalainen juo – Lasi tekee viskin – Viskin maku on aina tietynlainen eli viskimäinen – Sinun täytyy olla ekspertti, jotta voit nauttia viskistä – Kun olet maistanut yhtä viskiä, voit sanoa pitäväsi tai inhoavasi viskiä Kirjassa käydään makukuvauksien myötä läpi kotoisesta Alkosta löytyvää valikoimaa, nostaen mukaan myös harvinaisempia, vain ravintoloiden hyllyistä löytyviä pullotteita. Jarkko Nikkanen on tuttu monille viskikuluttajille pitkästä ja monimuotoisesta työurasta viskien parissa. Jarkko on pitänyt viimeisen 15 vuoden aikana yli 1 500 viskiin liittyvää tasting- ja koulutustilaisuutta. Jarkon aiempien viskikirjojen sivuilta löytyy yli 2 500 viskin makukuvaukset. Vuonna 2012 Jarkko oli perustamassa Viskin Ystävien Seura ry:tä, josta kasvoi muutamassa vuodessa Suomen suurin viskiseura. Nykyisin seuralla on yli 1 000 aktiivista jäsentä ympäri Suomea. Lisäksi hän on toiminut Ardbegin lähettiläänä Suomessa useamman vuoden ajan ja siirtynyt syksyllä 2015 Edrington Finlandin palvelukseen, edelleenkin viskilähettilääksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Yksinäinen kevät Suomen vanhin kirjakauppa - Vuodesta 1899

    Yksinäinen kevät

    Mary Westmacott; Agatha Christie; Eva Siikarla (kä
    9,90 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Allu ja apinajahti Suomen vanhin kirjakauppa - Vuodesta 1899

    Allu ja apinajahti

    Jukka-Pekka Palviainen; Christel Rönns (kuv.)
    24,60 € alv 25.5%
    Lue lisää
  • Cari Mora Suomen vanhin kirjakauppa - Vuodesta 1899

    Cari Mora

    Thomas Harris; Jorma-Veikko Sappinen (käänt.)
    38,30 € Alkuperäinen hinta oli: 38,30 €.26,95 €Nykyinen hinta on: 26,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää
  • H2O Suomen vanhin kirjakauppa - Vuodesta 1899

    H2O

    Tiina Laitila Kälvemark
    9,70 € alv 25.5%
    Lue lisää

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Maksutavat

Verifone

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Viskien salaisuudet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.