• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Kansallinen Kirjakauppa

Kansallinen Kirjakauppa

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Kirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu & Vapaa-aika
  • Yrityksille
  • Aukioloajat
  • 02 2831 000
    info@kansallinenkirjakauppa.fi
  • Oma tili
Ostoskori
Kirjaudu
Etusivu / Kirjat / Tietokirjat / Tekniikka / Okashi : japanilaiset herkut

Heikki Valkama; Taru Lindblom

Okashi : japanilaiset herkut

Okashi : japanilaiset herkut

35,60 € Alkuperäinen hinta oli: 35,60 €.27,95 €Nykyinen hinta on: 27,95 €. alv 25.5%

Tilattavissa

Tarkemmat tiedot

Kirjailija(t)
Heikki Valkama; Taru Lindblom
ISBN
9789523632318
Kustantaja
Kustannusosakeyhtiö Teos
Kieli
fin
Sivumäärä
208
Julkaisuvuosi
2022
PID
F48431
Linnankatu
Ei saatavilla
Länsikeskus
Ei saatavilla
Hämeenkatu
Ei saatavilla
  • Tuotetiedot
  • Arviot (0)

Tuotetiedot

Japanilainen ruoka susheineen ja tempuroineen tunnetaan hyvin, mutta maan monipuoliset jälkiruoat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Okashi lähestyy japanilaista kulttuuria herkkujen, makeisten ja pikkupurtavien kautta. Kirjan resepteillä loihditaan suosituimmat japanilaiset herkut. Niiden yhteyteen kuuluvat esseet sekä kirjan yltäkylläinen kuvasto liittävät jälkiruokakulttuurin osaksi maan historiaa syvällisellä ja yllättävälläkin tavalla. Miten japanilaiset mochi-kakut, jäätelöannokset ja kuohkeat leivonnaiset valmistuvat? Millä tavoin nyky-Japanissa herkutellaan hybridijälkiruoilla? Miksi riisiä käytetään niin paljon jälkiruoissakin? Syödäänkö Japanissa lainkaan karkkia – tai pikemminkin: mitä kaikkea ihmeellistä japanilaisesta karkkikaupasta löytyy? Okashi kannustaa tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan itse. Se on itsenäinen sisarteos vuonna 2021 ilmestyneelle, suuren suosion saavuttaneelle Heikki Valkaman ja Marjo Sekin kirjalle Okazu – japanilaista kasvisruokaa. TARU LINDBLOM (s.1978) on Helsingin yliopiston ruokakulttuurin professori sekä kulutuksen ja ruuansosiologian dosentti. Lindblom on syönyt japanilaista herkkukulttuuria tutuksi lukuisilla Tokioon suuntautuneilla tutkimus- ja vapaa-ajanmatkoillaan. HEIKKI VALKAMA (s.1975) tunnetaan japanilaisen kulttuurin kautta. Hän on kirjoittanut sekä esseistisiä ruokakirjoja että kaunokirjallisia teoksia Japanista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu myös

  • Tyttären varjo

    Tyttären varjo

    Elena Ferrante; Helinä Kangas (käänt.)
    36,00 € Alkuperäinen hinta oli: 36,00 €.25,95 €Nykyinen hinta on: 25,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää
  • Cari Mora

    Cari Mora

    Thomas Harris; Jorma-Veikko Sappinen (käänt.)
    38,30 € Alkuperäinen hinta oli: 38,30 €.26,95 €Nykyinen hinta on: 26,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin
  • Melukylän lapsilla on hauskaa!

    Melukylän lapsilla on hauskaa!

    Ingrid Vang Nyman (kuv.); Astrid Lindgren; Kristii
    27,80 € Alkuperäinen hinta oli: 27,80 €.22,95 €Nykyinen hinta on: 22,95 €. alv 25.5%
    Lue lisää
  • Kesämyrsky

    Kesämyrsky

    Siiri Enoranta
    27,80 € Alkuperäinen hinta oli: 27,80 €.22,95 €Nykyinen hinta on: 22,95 €. alv 25.5%
    Lisää ostoskoriin

Footer

02 2831 000
info@kansallinenkirjakauppa.fi
Facebook
Instagram

Näin asioit

  • Yritysasiakkuus
  • Varaa ja nouda
  • Oma tili
  • Opintotili
  • Toimitus ja palautus
  • E-oppikirjat

Asiakaspalvelu

  • Ota yhteyttä
  • Tilaukset
  • Lataukset
  • Tilin tiedot
  • Salasana unohtunut

Meistä

  • Historia
  • Ajankohtaista
  • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Myymälöiden aukioloajat

Linnankatu 16

MA-PE 9.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Hämeenkatu 7

MA-PE 9.30 – 17.30
Kesälauantait suljettu

Länsikeskus

MA-PE 10.00 – 18.00
LA 10.00 – 16.00

Maksutavat

Paytrail

Copyright © 2025 · Turun Kansallinen Kirjakauppa Oy

Varaa ja nouda

Käytä vain yksittäisen tuotteen varaukseen.
Useampia tuotteita / kappaleita varatessa, käytä ostoskoria normaalisti ja valitse lopussa toimitustavaksi nouto haluamastasi myymälästä.

Okashi : japanilaiset herkut

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.