Tuotetiedot
Perunoita omasta maasta, piiras oman pensaan marjoista tai oman sadon syyssalaatti – kuinka ihania ajatuksia ja miten maukkaita lopputuloksia!
Kaikenlainen oman ruuan kasvattaminen on noussut uuteen arvoon, kun halutaan puhtaita, tuoreita vihanneksia ja raikkaita makuja. Enää tieto keittiöpuutarhan perustamisesta ei kuitenkaan kulje sukupolvelta toiselle, vaan tarvitaan neuvoja siihen, kuinka sato päätyy puutarhasta lautaselle.
Kasvitarhoja ja perunamaita halutaan perustaa kukkalaatikoihin, parvekkeille, terasseille, pikkupihoille ja suurille tonteille. Kirjan avulla harrastaja oppii valitsemaan oikeat kasvit ja määrät itselleen. Kasvien valintakriteeri voi olla ennestään tutut lempikasvikset, mutta kirjan avulla voi myös tutustua kokonaan uusiin vihanneksiin. Kirjan herkulliset reseptit, auttavat hyödyntämään satoa monella tavalla.
Tekijöinä on kolme erilaista intohimoisesti asiaansa suhtautuvaa osaajaa:
Kati Jukarainen on suunnitteluhortonomi ja puutarhatoimittaja, joka kertoo kasvitarhansa tapahtumista 100% outdoor –blogissa.
Maria Kesänen on opettaja ja kotipuutarhuri, joka kirjoittaa suosittua puutarhablogia Kanelia ja kardemummaa.
Hanna Sumari on jo kaksi keittokirjaa kirjoittanut lifestyle-toimittaja joka kirjoittaa blogia Apu-lehden sivuilla sekä Keittiön kautta -blogia
Kati Jukarainen ja Hanna Sumari toimivat yhdessä tuomareina TV:n supersuositussa Suomen kaunein piha -ohjelmassa.
Näiden kolmen naisen avulla jokainen pääsee nauttimaan onnistumisen kokemuksista kasvimaalla ja ruokapöydässä.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.